Radionica o modelima informiranja građana

Pozivamo sve gradove i općine, tvrtke za prikupljanje i odvoz otpada, komunalna poduzeća, javne ustanove te druge zainteresirane na području Primorsko-goranske županije na radionicu o modelima informiranja građana koja će se održati po dogovoru s svakim zainteresiranim.

Cilj radionice je poticanje svih nadležnih institucija na transparentno djelovanje te na češće komuniciranje s građanima putem objavljivanja obavijesti i informacija o  okolišu i prirodi iz njihovih nadležnosti.

Na radionici će se razmijeniti iskustva vezano za informiranje građana tj.   transparentnom djelovanju nadležnih institucija. Također će se održati prezentacija o načinima i mogućnostima informiranja građana kroz primjer djelovanja Ekološke udruge „Krka“ Knin, ali i drugih modela.

Radionica će biti realizirana u sklopu projekta „Partnerstva za okoliš: Razvoj kapaciteta u zaštiti okoliša javnog i civilnog sektora u Hrvatskoj kroz primjenu servisa Zelenog telefona” koji je financiran sredstvima Europske unije te sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Prijave na radionicu ili pitanja možete poslati na e-mail: zelenitelefon@zmergo.hr ili 051/271-459; kontakt osoba: Ana Golja

HEAD cro