Žmergov filmski EAThink set u OŠ Drenje – pobjedniku video natječaja Tanjur pun dobrote

Odabrani producentski tim kojeg čine Ana Jurčić, Marta Batinić i Marin Lukanović iz tvrtke Super8 iz Rijeke, posjetili su 30. ožujka 2017. Osnovnu školu Drenje i upoznali se s pobjedičkim timom koji stoji iza videa “Jedi lokalno, djeluj održivo” koji je pobjedio na našem nacionalnom natječaju Tanjur pun dobrote!

 IMG_9434

Kako nam javljaju njihovi učitelji mentori iz škole, a potvrđuju Ana i Marin, 22 učenika izvrsno se snašlo ispred kamere i pod svjetlima reflektora kako bi snimili materijal za spot medijske kampanje “Jedi lokalno, misli globalno!”, koji će biti prikazana u svibnju na nacionalnoj televiziji.

IMG_9455

Pažljivo su slušali savjete profesionalaca tijekom radionice i snimanja te potvrdili zavidne glumačke sposobnosti koje smo svjedočili u njihovim video uratcima poslanima na video natječaj. U naredna 2 tjedna njihova kolegica Marta će montirati snimljeni materijal i dodavati sve potrebne animacije.

Više fotografija pogledajte u albumu na Facebook stranici projekta EAThink.

About Diana Kovačić

Diana Kovačić diplomirana je učiteljica s 10-ogodišnjim iskustvom rada u formalnom i neformalnom obrazovanju djece, mladih kao i stručnom usavršavanju odgojno-obrazovnih djelatnika. U Žmergu volontira od tinejđerskih dana, a sredinom 2015. volonterski rad zamjenjuje profesionalnim kao voditeljica edukativnih programa te na EU projektu uvođenja globalnog obrazovanja. Paralelno radi kao trenerica i facilitatorica na međunarodnim edukativnim događanjima u području rada s mladima, informiranja, mobilnosti i politika za mlade.