RetrO EKO sajam Opatija razveselio mnogobrojne posjetitelje

Ekološki sajam Opatija je protekle subote, 30.6.2018., predstavio najbolje proizvode lokalnih i regionalnih OPG-ova i pritom oduševio sve prisutne. Posjetitelji su nabavili odlične prozvode i napunili svoje “eko košarice” ukusnim, zdravim i zaista korisnim proizvodima i to tijekom subotnje jutra koje nam, nasreću, nije priuštilo kišu. Izlagači su se prilagodili i manifestaciji RetrOpatija pa su se i njihove oprave te stoljnaci odlično uklopili u atmosferu u gradu.

Ukupno 18 izlagača se, uz Udrugu Žmergo, predstavilo na sajmu, a ponuđeno je pregršt eko namirnica i proizvoda. Na temelju viđenog, posjetitelji su se itekako opremili sezonskim povrćem, medom, žitaricama, brašnom, kruhom, uljem (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitim biljem, eko sredstvima za čišćenje, kozmetikom te mnogim drugim zanimljivim proizvodima ekoloških proizvođača.

Sljedeći sajam zakazan je za subotu, 28. srpnja 2018. Nadamo se lijepom ljetnom jutru uz drage izlagače i odlične proizvode.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.