Održan treći ljetni EKO sajam Opatija

U subotu, 25.8.2018., održan je treći ljetni Ekološki sajam Opatija, od 8 do 14 sati ispred opatijske tržnice – Mrkata. Posjetitelji su već tradicionalno imali prilike kušati i kupiti razne zanimljive ekološki certificirane proizvode. Primjerice, Opatijke, Opatijci te turisti i gosti Opatije mogli su se opremiti svježim voćem i povrće, sokovima, rakijama, proizvodima od konoplje, raznim uljima, džemovima, sirevima te suhomesnatim proizvodima.

ptr

Ukupno 9 izlagača se, uz Udrugu Žmergo, predstavilo na sajmu, a ponuđeno je pregršt eko namirnica i proizvoda. Sajam je privukao zaista mnogo posjetitelja te, iako je nakratko prekinut radi jake kiše (između 9 i 10 sati), na kraju se pokazao punim pogotkom kada su posjetitelji izašli iz svojih kuća, apartmana i hotela nakon kiše te se uputili na Mrkat gdje su napunili svoje “eko košarice” ukusnim, zdravim i zaista korisnim proizvodima.

ptr

Sljedeći eko sajam održat će se pretposljednje subote u rujnu odnosno 22.9.2018. Nemojte propustiti novu priliku za nabavu ekološki certificiranih proizvoda.

ptr

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.

ptr