Eko sajam Opatija – ove subote 9.3.2019. ispred opatijskog Mrkata

Ove subote, 9. ožujka 2019. očekuje nas drugo ovogodišnje izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo.

U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već svima poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat, u razdoblju od 8 do 14 sati. Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima, ponuditi svoje eko proizvode. Ponudu sajma obogatit će i kutak članova Gradskog društva Crvenog križa Opatija, koji će svim posjetiteljima pružiti mogućnost provjere glukoze u krvi i provjere krvnog tlaka.

Eko izlagači ponudit će šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, sadnice, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konoplino i sl.), ljekovito bilje, kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva i još mnogo zanimljivih i korisnih artikala.

Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji,

u subotu, 9. ožujka 2019.
od 8 do 14 sati
ispred tržnice Mrkat
te da opskrbe svoja kućanstva zdravim, ukusnim i korisnim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača za nadolazeće proljetne dane.

 

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda.
Veselimo se Vašem dolasku!
Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.