Održana edukativna radionica – Komunikacijske vještine

U sklopu projekta “Muzej budućnosti – gradsko muzejsko vijeće kao model sudioničkog upravljanja”, 17. travnja u prostorijama Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, održana je edukativna radionica “Komunikacijske vještine”.

Besplatna radionica bila je otvorena za sve zainteresirane članove neprofitnih organizacija ili ustanova u kulturi te zaposlenike lokalne I regionalne samouprave.

Voditeljice edukacije, Tihana Cuzek i Nikolina Vukojević iz firme Ramiro d.o.o., stručnjakinje u psihologiji i konzultantice u Ramiru, održale su zanimljivo interaktivno predavanje o komunikacijskim vještinama, posebno poželjnim u području građanske participacije i razvoja civilnog društva.

Tijekom cjelodnevnog programa koji je trajao od 9 do 17 sati, voditeljice su koristile vrlo dinamičan pristup popraćen konkretnim primjerima, radom u grupama i primjenom u praksi.

Za sve su sudionike bili osigurani radni materijali, osvježenje na pauzama te potvrde za sudjelovanje nakon pohađanja edukacije.

Radionica se održala u sklopu projekta Muzej budućnosti – Građansko muzejsko vijeće kao model sudioničkog upravljanja, sufinanciranog u sklopu Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.