Proljetni Eko sajam Opatija razveselio mnogobrojne posjetitelje

Ekološki sajam Opatija je protekle subote, 13. travnja 2019. godine, predstavio najbolje proizvode lokalnih i regionalnih OPG-ova i pritom razveselio svoje vjerne posjetitelje. Proljetno izdanje sajma okupilo je mnogo posjetitelja koji su, od 8 do 13 sati ispred opatijske tržnice – Mrkata, imali priliku napuniti svoje “eko košarice” ukusnim, zdravim i korisnim proizvodima i to tijekom oblačnog subotnjeg jutra koje nam nasreću nije priuštilo kišu.

Na sajmu se predstavilo ukupno 13 izlagača, s bogatom ponudom eko namirnica i proizvoda. Čim je sunce potjeralo oblake građani i gosti grada Opatije izašli su na ulice i atmosferu na Mrkate učinili fantastičnom. Sadnice, svježe sezonsko voće i povrće, mliječni proizvodi, med, ljekovito bilje, džemovi, kozmetika, eko sredstva za čišćenje i mnogi drugi korisni proizvodi, radi nadolazećih blagdana, kupovali su se na veliko.

Na sajmu se tradicionalno predstavila i Udruga Žmergo, organizator sajma koji se već deset godina održava ispred opatijskog Mrkata, a ovim putem Žmergovci Vam poručuju kako ćete i u svibnju imati priliku uživati u blagodatima Ekološkog sajma Opatija.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.