Eko sajam Opatija – 11. svibnja ispred opatijskog Mrkata

Sljedeće subote, 11. svibnja 2019. održat će se drugi dio proljetnog izdanja 10. Ekološkog sajma Opatija, u organizaciji Udruge Žmergo.

Svima poznata lokacija – opatijski Mrkat, ponovno će, u razdoblju od 8 do 13 sati, biti mjesto okupljanja mnogobrojnih eko certificiranih proizvođača koji će građanima Opatije i svim njezinim posjetiteljima ponuditi svoje eko proizvode.

Posjetitelje će dočekati šarolik proljetni asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, sadnice, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konopljino i sl.), ljekovito bilje, kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva i još mnogi drugi zanimljivi i korisni artikli. Uz izlagače, na sajmu će se predstaviti i Gradsko društvo Crvenog križa Opatije, koje će svim posjetiteljima pružiti mogućnost provjere glukoze u krvi i provjere krvnog tlaka.

Ovim putem pozivamo sve građanke i građane, prolaznike i zaljubljenike u domaće proizvode da nam se pridruže u Opatiji,

u subotu, 11. svibnja, 2019.
od 08 do 13 sati
ispred tržnice Mrkat

te da s “eko košaricom” punom vrijednih, korisnih i ekološki certificiranih proizvoda krenu ususret zdravom načinu života.

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda.
Veselimo se Vašem dolasku!
Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.