U veseloj i sunčanoj atmosferi održan još jedan Eko sajam Opatija

Iza nas je još jedan Eko sajam Opatija, koji je protekle subote 10. kolovoza, 2019. godine, posjetiteljima predstavio najbolje proizvode lokalnih i regionalnih OPG-ova. Sunčano i toplo vrijeme drugog proljetnog izdanja Sajma izmamilo je mnoštvo posjetitelja koji su od 8:00 do 13:30 sati na svima poznatoj lokaciji – opatijskom Mrkatu, imali priliku opskrbiti svoja kućanstva ukusnim, kvalitetnim domaćim eko proizvodima.

Na sajmu se predstavilo ukupno 10 izlagača, koji su s bogatom ponudom eko namirnica i proizvoda poput svježeg sezonskog voća i povrća, mliječnih proizvoda, meda, ljekovitog bilja, ukusnih džemova, kozmetike, ekoloških sredstava za čišćenje i mnogih drugih, razveselili sve domaće i strane zaljubljenike u eko uzgoj.

Na sajmu se tradicionalno predstavila i Udruga Žmergo, organizator sajma koji se već deset godina održava ispred opatijskog Mrkata, a ovim putem Žmergovci Vam poručuju kako ćete u blagodatima Ekološkog sajma Opatija imati priliku uživati i u rujnu!

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.